Întrebări frecvente

CE ESTE LEMNUL COMPOZIT ?

Lemn compozit este realizat prin extrudare la cald prin combinarea fibrelor naturale din lemn, polimeri si aditivi. Lemnul compozit, cunoscut și sub numele de compozit lemn plastic (WPC), poate fi folosit pentru a realiza extruzii de diferite dimensiuni, forme și culori. Acest tip special de material își găsește aplicare în multe domenii datorită durabilității sale în mediul extern.

CARE AR FI PRINCIPALELE AVANTAJE ALE LEMNULUI COMPOZIT?

Materialele compozite, cum ar fi lemnul compozit wpc, au de obicei caracteristici și calități mai bune decât produsele naturale. Produsele extrudate nu se deformează, nu se decolorează, sunt impermeabile, sunt antiseptice, nu sunt atacate de ciuperci sau microorganisme. În sfârșit, unul dintre principalele avantaje ale lemnului compozit este absența întreținerii și reciclabilitatea 100%.

CARE ESTE SPERANȚA DE VIAȚĂ A PARDOSELII COMPOZITE ?

Datorită compoziției din plastic a pardoselii compozite, speranța de viață a oricăror plăci compozite pentru podele o depășește cu mult pe cea a lemnului tradițional. Pardoseala compozită combină plastic, cherestea și agenți de lipire pentru a crea unul dintre cele mai durabile produse de pe piață. Vă puteți aștepta ca pardoseala din lemn compozit să reziste între 25- 30 de ani, dar ar putea rezista și până la 50 de ani.

UNDE POT FOLOSI PARDOSEALA COMPOZITĂ ?

În calitate de furnizori de pardoseli compozite, avem o selecție de profile din lemn compozit pentru terasă care pot fi utilizate în orice mediu comercial sau rezidențial, inclusiv grădini, terase, balcoane, piscine, rulote, terase pe acoperiș, spații publice și aproape de orice aplicație în aer liber.

CUM SE INSTALEAZĂ PROFILELE COMPOZITE?

Fiecare proiect este diferit, dar instalarea produselor LATECH COMPOSITE® este destul de simplă. Vă rugăm să consultați ghidurile noastre de instalare și întreținere a pardoselii, a profilelor pentru placări și pentru garduri pentru mai multe informații.

CUM CURĂȚ PARDOSEALA DIN COMPOZIT ?

Pardoseala compozită are o întreținere redusă și ușor de curățat.
Pentru ca acesta să arate cât mai bine, vă recomandăm să vă curățați pardoseala de cel puțin două ori pe an, sau mai des dacă este necesar. Pentru curățări ușoare, folosiți apă fierbinte cu săpun și o perie pentru a vă curăța puntea înainte de a clăti cu un furtun.

Da, puteți, gamele noastre de pardoseli compozite oferă o rezistență ridicată la anti-alunecare, spre deosebire de pardoseala din lemn, mai ales atunci când utilizați partea canelată a pardoselii wpc.

Da, puteți, dar vă rugăm să nu uitați că subcadrul din lemn nu va dura atâta timp cât podeaua compozită instalată deasupra acestuia. Oferim grinzi compozite sau grinzi din plastic reciclat ca o alternativă de lungă durată

Pin It on Pinterest

Share This
Scroll to Top